Liikunta-alan yrittäjä ja fysiikkavalmentaja Valta Sjöblomilla riittää puuhaa.
Haukka Gym on Sjöblomin pyörittämä 24/7 auki oleva toiminnalliseen liikuntaan painottunut kuntosali Järvenpäässä. Sali tarjoaa monipuoliset puitteet omatoimiseen harjoitteluun. Miehen pitää kiireisenä myös CrossFit-salit Tuusulassa ja Järvenpäässä.

Haukka Gymin ympärivuorokautista toimintaa helpottamaan on salin ovelle asennettu Tolotechin älykäs kamera- ja kulunvalvontajärjestelmä Tolotrack. Tolotrackin avulla kuntosalin asiakkaita voidaan palvella miehittämättömästi ympäri vuorokauden.

”Kaikilla saleillani on käytössä Tolotrack -järjestelmä. Lähtökohtaisesti olen halunnut automatisoida kaiken minkä vaan voin. Siksi kulunvalvontakin saleillani on liitetty verkkokauppaan ja CrossFit-saleilla WODconnectiin”, Sjöblom sanoo.

Kuntosalijäsenyyden voi ostaa kätevästi suoraan verkkokaupasta. Ostotapahtuman jälkeen asiakkaalle toimitetaan automaattisesti PIN-koodi, jonka avulla treenaamaan pääsee kellonajasta riippumatta.

”Tämä on huomattava helpotus asioiden hoitoon ja toiminnan sujuvuuteen. Kaikki toimii vain muutamalla klikkauksella, ja minulle jää enemmän aikaan oleelliseen eli valmentamiseen”, Sjöblom toteaa tyytyväisenä.

 

Teksti: Miika Mutila

Kuva: Haukka Gym

Julkaistu: 20.11.2018