Skip links

Ensimmäinen striimi

Nyt on hyppy kohti tuntematonta otettu ja ruvettu livestriimaajiksi! Vaikka teknisiltä haasteilta ei tämän aluevaltauksen kohdalla vältytty, ensimmäinen Vapaa-ajan toimijoille suunnattu striimi on nyt pidetty ja taltioitu YouTubeen. Voit siis koska tahansa käydä tsekkaamassa, miten selvisimme. Kiitos kaikille jotka olivat livenä seuraamassa aamun keskustelutuokiotamme. Kysymyksiä voi edelleen käydä laittamassa taltion kommentteihin tai myynti@tolotech.fi sähköpostiin. Vapaa-ajan toimijoiden kannattaa kuitenkin olla ripeitä hankintapäätöksensä kanssa, sillä tarjouskampanja on voimassa enää pari viikkoa. Enemmän tietoa kampanjasta löydät edellisestä blogipostauksesta. 

Tavoitteena olisi jatkaa striimaamista lähitulevaisuudessa siten, että kunkin asiakassegmenttimme toimijat löytäisivät mahdollisimman lähestyttävää ja informatiivista sisältöä YouTube-kanavaltamme. Pysy kuulolla, niin et missaa juuri sinua kiinnostavaa striimiä! Esimerkiksi ensi kuussa esittelyvuoron saa Avainlista-palvelumme, joka mullistaa kulkuoikeuksien hallinnan Asumisen toimialalla.

Striimejä voidaan ehdottomasti pitää myös useammin, kuin olemme alun perin suunnitelleet. Jos sinulla tulee mieleen laajempia järjestelmiämme koskettavia aiheita, joista haluaisit kysyä, vinkkaa niistä vaikka viimeisimmän striimitaltion kommentteihin. Käymme niitä sieltä lukemassa. Muussa tapauksessa myös kotisivumme palvelevat informaatiolähteenä, joten käy ihmeessä vilkaisemassa myös niitä tarkemmin!

Striimi löytyy osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=WWipbEugRUI