Skip links

ToloGo:n iOS-widget

ToloGo se vaan kehittyy kehittymistään. Jo valmiiksi näppäränä tunnettu oven avaaminen onnistuu jatkossa myös widgettien kautta. Sovelluksen versiopäivitys laskeutuu hiljalleen kaikkien käyttäjien ladattavaksi, mikä mahdollistaa ToloGo-widgettien lisäämisen iOS-laitteen kotinäytölle. Lisäksi ToloGo-tuki löytyy nyt myös iOS-laitteiden Pikakomennoista, mikä tekee arkea helpottavien automaatioiden luomisesta vaivatonta.

Enää sinun ei tarvitse avata sovellusta avataksesi autohallisi tai padelkenttäsi ovea. Napauta vain kotiruudun widgettiä tai lukitusnäkymän pikakomentoa ja ovi aukeaa juuri silloin, kun haluat. Jos widgetti ei ole saatavilla iOS-laitteessasi, varmista, että olet päivittänyt sekä laitteesi että ToloGo:n uusimpaan versioon. Jos widgetti ei edellä mainittujen toimienkaan jälkeen ilmesty, odota maltillisesti, että päivitys ilmestyy App Storeen.

”Missä widgetti Androidille?”, saatat kysyä. EI huolta, vaikka Android-widgetti ei näekään päivänvaloa vielä, on sekin kehitteillä. Kehitystiimimme tähystää jatkuvasti käyttöjärjestelmiin ilmestyviä uusia ominaisuuksia, ja pyrkii parhaansa mukaan löytämään ratkaisut uusimpien ominaisuuksien käyttöönottamiseksi. iOS-widgetti toimikoon ensimmäisenä askeleena widgettien maailmassa.