Skip links

Ensimmäinen toimialakohtainen striimikierros on nyt takana!

Vapaa-aika, asuminen ja teollisuus ovat nyt kaikki saaneet osakseen oman webinaarin Tolotechin väen toimesta. Ensimmäinen striimikierros on nyt takana ja järjestelmien peruspiirteet on käyty läpi toimialakohtaisesti. Jos janoat tarkempaa tietoa järjestelmistämme tai niiden toiminnasta millä tahansa kolmesta edellä mainitusta toimialasta, hyppää mukaan seuraavalle striimikierrokselle!

Vapaa-ajan ensimmäinen live piti sisällään katsauksen varausjärjestelmäämme, sekä sen käyttöliittymiin ja perustoimintoihin. Mikäli mietit joko varaus- tai kulunvalvontajärjestelmämme käyttöön ottamista kohteessasi, käy katsomassa, millaisia teemoja lähetyksen aikana nousi esiin. Järjestelmä soveltuu hyvin laajasti vapaa-ajan palveluntarjoajien käyttöön. Muun muassa kuntosalin, padelhallin, koirametsän, mökkikylän, tenniskeskuksen tai muun vapaa-ajan tilan hallinnointi onnistuu kokonaisvaltaisesti järjestelmämme avulla. Lähetä tarvittaessa mietityttävät kysymykset osoitteeseen myynti@tolotech.fi. 

Asumisen puolella pääpaino on yleensä pysäköinnin yhteydessä. Tästä huolimatta kulunvalvontamme soveltuu kokonaisvaltaisesti myös kiinteistön ulkokuoreen ja yhteiskäyttötiloihinkin. Järjestelmämme pitää sisällään useampia avaustapoja sisäänkäynnistä riippumatta. Suosituimpia ovat ehdottomasti sovellusavaus, puhelinsoitto, pin-koodi sekä rekisterikilpitunnistus. Tarvitsitpa kulunvalvontaa sitten pysäköintialueille, taimihin tahansa muuhun sisäänkäyntiin, ole yhteydessä myyntiimme. Lisäksi tarjoamme asumisen toimialalle varausjärjestelmää, joka taipuu muun muassa pysäköintialueen vieraspaikkojen varaamiseen tai sauna- ja pyykkivuorojen varaamiseen laiteohjausten kera. 

Teollisuuden osalta tarjontamme on melko selkeä; jos sinulla on portti, puomi tai ovi, voimme tarjota sinulle skaalautuvasti hallinnoitavan järjestelmän, joka kokoaa yhden ja saman systeemin taakse kaikki sisäänkäyntisi. Mikäli tarvitset kulunvalvonnan lisäksi myös kuormakirjausta, tutustu tarkemmin Recos-järjestelmäämme. 

Jos kiinnostuksesi heräsi yhdenkään toimialan kohdalla, mene ihmeessä katsomaan kyseisen toimialan striimi kokonaisuudessaan osoitteesta https://tolotech.fi/striimit. Tolotechin väki vastaa mielellään joko YouTube-tallenteiden kommenttikentissä tai sähköpostissa esitettyihin kysymyksiin, joten lähesty meitä matalalla kynnyksellä. Löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun tarjonnastamme!