Skip links

ToloGo

Kulunvalvonta

ToloAccess

Varausjärjestelmä

ToloBook

Sähköautojen lataus

ToloCharge

Yhdistä palvelusi

ToloGo:lla

ToloGo on mobiilisovellus, joka mahdollistaa ovien avaamisen, tilojen varaamisen sekä sähköauton lataamisen älykkäästi. Kokoa ToloAccess:n ToloBook:n ja ToloCharge:n tarjoamat palvelut yhden sovelluskuvakkeen taakse!

ToloGo:n ominaisuudet:

Varaaminen

ToloGo-mobiilisovellus on täynnä toinen toistaan näppärämpiä ominaisuuksia. Esimerkiksi liikunta- ja saunavuorojen varaaminen onnistuu sovelluksen avulla käden käänteessä.

Tuotteet

Varausten kylkeen on mahdollista löytää myös tuotteita ja lisäpalveluita. Mailat ja pallot löytyvät haluamasi kohteen tuote-sivulta. Lisäksi tarjolla voi olla mitä kiinnostavimpia lisäpalveluita, kuten vaikka kuntosalijäsenyyksiä.

Lataaminen

ToloGo:n laaja ominaisuuskirjo on vihdoin saanut osakseen myös sähköauton lataamisen! Mikäli kohteessa on käytössä ToloGo-yhteensopivat laturit, ovat ne esillä kohteen ovien rinnalla sovelluksessa.

Kurssit

Tilojen ja aikojen varaamisen ohella sovellus mahdollistaa myös kurssien organisoinnin. Tarjolla oleville kursseille on mahdollista ilmoittautua nopeasti, varmasti ja vaivattomasti!

Maksaminen

ToloGo tukee yleisimpiä Suomessa käytettyjä maksutapoja. Sähköautojen lataamista varten maksutapa on tallennettava ennakkoon sovelluksen Tunnus-välilehdellä. Muissa tapauksissa maksaminen tapahtuu erilaisia mobiilimaksutapoja, verkkopankkeja ja luottokortteja hyödyntämällä.

Haluatko palvelumme
käyttöösi yrityksellesi?