Skip links

Kulunvalvontajärjestelmämme avaustavat

Tolotechin T4-ohjainlaite mahdollistaa oveen kuin oveen asennettuna lukuisat erilaiset ja toistensa rinnalla toimivat avaustavat. Vaatimuksena järjestelmälle on sähköistetty portti, puomi tai mikä tahansa sisäänkäyntiin sijoitettu ovi. Vuosien saatossa puhelinsoittoavaamisesta on tullut yhä suositumpi ja suositumpi avaustapa kohteissamme. Ja vaikka puhelinsoiton rinnalle on laitteiston kehittymisen myötä noussut toinen toistaan näppärämpiä avaustapoja, onnistuu oven, puomin tai portin avaaminen edelleenkin myös puhelinsoitolla!

Yksi perinteisimmistä sähköisen lukituksen avaamiseen käytetyistä metodeista on PIN-koodi. Näppäimistöjä löytyy kaikenlaisista toimintaympäristöistä, eikä niiden toimintaan liittyne liian montaa avointa kysymystä. Tolotechin järjestelmissä näppäimistö on mahdollista asentaa yhdessä ohjainlaitteemme kanssa, jolloin käyttäjät voivat käyttää kulkemiseen yksilöityjä PIN-koodeja. 

Kun puhutaan pysäköintialueista tai muista erilaisten ajoneuvojen käytössä olevista tiloista, noussee vaivattomuutensa puolesta ykköseksi ehdottomasti rekisterikilpitunnistus ja sen mahdollistava laitteisto. Rekisteritunnistuskamera tekee yhdessä T4-ohjainlaitteemme kanssa käyttäjän elämästä helppoa. Jos sinulla on kulkuoikeus, järjestelmä avaa sinulle oven ajoneuvon rekisterikilven luettuaan. 

Avaustapojen lippulaivana meillä toimii luonnollisesti ToloGo-mobiilisovellus, joka pitää itsessään jo sisällään useita erilaisia avaustapoja. Näitä avaustapoja käsitellään tarkemmin käyttöönotto-ohjeineen ensi viikolla. Kaikessa yksinkertaisuudessaan oven avaaminen kuitenkin tapahtuu napauttamalla halutun oven kohdalla ”Avaa”. Muuta ei tarvita. ToloGo:n uusin versio on kaikkien ladattavissa sekä App Storessa että Google Play Kaupassa. Sovelluksen lataamisen jälkeen sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Jos tiedät, että sinulle on lisätty kulkuoikeus olemassa olevaan kohteeseen, rekisteröidy käyttäen sitä sähköpostiosoitetta, jolle kulkuoikeus on lisätty.

Kaikkia avaustapoja, ToloGo:n ominaisuuksia sekä yleisiä järjestelmiemme käyttöön liittyviä vinkkejä käymme yhdessä läpi 4.6. järjestettävässä Webinaarissa. Olitpa sitten kohteen hallinnoija tai loppukäyttäjä mistä asiakassegmentistä tahansa, tule mukaan esittämään järjestelmien käyttöön liittyvät kysymykset suoraan järjestelmiemme asiantuntijoille. Tilaisuus järjestetään etänä YouTube-kanavallamme, joka löytyy esimerkiksi kotisivujen “Kuulumiset”-osiosta. Nähdään linjoilla 4.6. klo 9.00!