Skip links

Saldot tulevat!

Helmikuu ei suotta ole vapaa-ajan toimijoille suunnattu teemakuukausi. Varausjärjestelmämme saa tulevina päivinä nimittäin uuden ominaisuuden, joka lisää huomattavasti järjestelmämme soveltuvuutta erilaisiin asiakastarpeisiin. Tämä ominaisuus tunnetaan monissa asiayhteyksissä nimellä Saldo, joten myös me kutsumme sitä sillä nimellä!

Jatkossa kunkin Varausalustallamme toimivan yrityksen on mahdollista lisätä kohteensa kullekin asiakkaalle saldoa, jota tämä voi sitten käyttää maksukortin sijasta vuoroja, tuotteita, kursseja tai lisäpalveluita maksaessaan. Saldo-ominaisuus on tällä hetkellä siirtymässä testauksesta tuotantoon, joten jos olet pantannut yhteydenottoa meidän suuntaan saldon puuttumisen vuoksi, varaudu nappaamaan puhelin kouraan jo tulevina päivinä!

Järjestämme ensi viikon torstaina 15.2.2024 klo 09.00 webinaarin, jonka aiheena ovat järjestelmän käyttöönotto ja valmistelu sekä jo ylempänä esitelty uutuus, Saldot. Tule mukaan ja pyydä tarjousta! Helmikuussa tilauksen tehneet uudet vapaa-ajan asiakkaat saavat palvelun veloituksetta käyttöön ensimmäisen kuukauden ajaksi, jonka jälkeen palvelun hinta määräytyy solmitun sopimuksen perusteella.

Kehitämme järjestelmää jatkuvasti kehitysehdotuksia ja asiakastoiveita silmällä pitäen, joten jos sinulla on kehitysehdotuksia, toiveita tai kysymyksiä liittyen toimintaamme tai järjestelmäämme, tule esittämään niitä YouTube-kanavallamme pidettävään striimiin. Löydät kanavamme ylätunnisteen valikosta “Kuulumiset”-kohdan alta. Tervetuloa osaksi ketterästi kehittyvää ja kotimaista varausalustaamme!