Skip links

Täältä tulee Lähiavaus!

Nyt se on täällä, nimittäin uunituore ToloGo-avaustapa. Kehitystiimimme on jälleen kerran ylittänyt itsensä tuodessaan tarjolle Lähiavauksen! Tuotekehitysprosessi on ollut pitkä ja haastavahko, sillä muutokset eivät tällä kertaa rajoittuneet ainoastaan ohjelmistopuoleen. Nyt tuote on kuitenkin viimein saatu sellaiseen muotoon, että se voidaan ylpeänä viedä tuotantoon.

Kyseessä on Bluetooth-teknologiaa hyödyntävä avaustapa, joka tekee ovien avaamisesta lähestulkoon mahdottoman helppoa. Kun lähestyt ovea, ohjelmistomme ja ohjainlaitteemme tekevät ankarasti töitä sen eteen, ettei sinun tarvitsisi tehdä kerta kaikkiaan mitään. Näin kulunvalvonnan ammattilaisenkin näkökulmasta tilanne on ymmärryksen rajoja venyttävä. Kun lähestyt ovea, voit kuulla, kuinka lukitus aukeaa saavuttuasi riittävän lähelle ovenkahvaa.

Uuden lähiavauksen potentiaalisimpia käyttökohteita ovat esimerkiksi pyörävarastot, esteettömät, mutta lukitut sisäänkäynnit sekä muut erilaiset käyntiovet, jotka eivät sijaitse oleskelutilojen välittömässä läheisyydessä. Kurkkaa Lähiavauksen esittelyvideo YouTube-kanavaltamme. Mikäli lähiavaus konseptina kiinnostaa, ja olisit halukas ottaa sitä käyttöön kohteessasi, ole meihin yhteydessä!