Skip links

Varausjärjestelmämme

Kulunvalvonnan rinnalta meiltä löytyy täysin itse kehittämämme varausjärjestelmä, josta sinun on mahdollista varata esimerkiksi liikuntatiloja, aidattuja koirametsäalueita tai vaikka taloyhtiösi yhteiskäyttötiloja ja pyykkitupia. Vuoroja on mahdollista varata sekä ToloGo-mobiilisovelluksellamme tai osoitteesta booking.tologo.fi löytyvällä selainkäyttöliittymällä. Vuoron varaamisesta on pyritty tekemään käyttäjäpalautteen avulla mahdollisimman helppoa, joten onnistut siinä varma! Avaa haluamasi kohteen sivu ja maksa haluamasi vuoro. 

Vuorojen ja tilojen varaamisen lisäksi järjestelmästä voi ostaa erilaisia oheistuotteita sekä ilmoittautua kursseille. Tuotenäkymän kautta voi löytää esimerkiksi kuntosalijäsenyyksiä tai vuokravälineitä. Kurssit taas mahdollistavat erilaisiin ryhmätilaisuuksiin ja valmennuksiin ilmoittautumisen. Tutustu suosikkikohteesi tarjontaan ja tarkista, jos sieltä löytyisi sinulle mieleisiä kursseja.

Varaukset, tuotteet ja kurssit maksetaan suoraan sovelluksessa tai selaimessa. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail ja voit joko tallentaa maksuvälineen sovellukseen, tai syöttää sen tilauskohtaisesti maksuvaiheessa. ToloGo tukee myös erilaisia alennuskoodeja ja kampanjoita. Tarkista, onko suosikkikohteessasi jokin kampanja käynnissä, jotta voit hyödyntää alekoodit tehdessäsi tilausta. Lisäksi voit nyt avata saldotilin sellaisiin kohteisiin, joissa käyt usein. Saldo mahdollistaa sen, että voit toistuvasti varata vuoroja tai ostaa tuotteita helposti ilman maksuvälineiden kanssa kikkailua!

Kun olet tehnyt tilauksen, joka pitää sisällään vuoroja, voit tarkastella tilauksen sisältöä ja tärkeimpiä tietoja ToloGo-sovelluksen ”Toiminta”-välilehdeltä. Tilauksen yhteydestä voit esimerkiksi lähettää kuitin sähköpostiisi tai, jos kohteen asetukset sen sallivat, perua koko vuoron. Tällöin vuoroon käytetyt varat palautetaan tilillesi. 

Kokonaisuudessaan kulunvalvonta- ja varausjärjestelmäämme yhdistää niiden saumaton yhteistyö käyttäjän elämän helpottamiseksi. Useimmiten jos kohteessa on käytössä sekä varausjärjestelmä että jollain tasolla lukitut sisäänkäynnit, on olemassa suuri todennäköisyys sille, että kohde tukee myös ToloGo-kulkemista. Tämä tarkoittaa sitä, että käytössäsi on kohteesta riippuen yksi tai useampi edellisillä viikoilla esitellyistä tavoista avata ovi.