Skip links

Tietoturva, Kiinteistömessut ja Uudet innovatiiviset ratkaisut

Tolotech Oy on suomalainen digitaalisen muutoksen mukana kehittyvä yritys, jonka digipalveluita on mahdollista hyödyntää monenlaisissa toimintaympäristöissä. Tuoreimmat uutiset liittyvät erityisesti tietoturvaan ja uusiin innovaatioihin, mikä näkyy myös yrityksen tämän vuoden Kiinteistömessujen messuosastolla. 

Tietoturva Tolotechilla

Tietoturvaan liittyvät riskit, kuten tietojenkalastelu, tietomurrot, vakoilu ja tekoälyn luomat uhkakuvat ovat nousseet ajankohtaisiksi keskustelunaiheiksi niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä. Palveluidemme ja ratkaisujemme turvallisuus on yksi toimintaamme ohjaavista arvoista. Tiedon määrän ja käsittelyn lisääntyminen ovat yleisiä ilmiöitä, ja myös meidän on käsiteltävä asiakkaidemme sekä sovelluksiemme käyttäjien tietoja jokapäiväisessä toiminnassamme. Tietoturvaa onkin lähdetty kehittämään aktiivisesti, jotta asiakkaat voivat tästä edespäinkin luottaa palveluidemme toimintaan.  

Tietoturvan kehittämisessä pureudutaan laajasti yrityksen tietoturvaprosesseihin ja -käytäntöihin, aina toimittajaverkoston inventaariosta sovelluskehityksen yksityiskohtiin asti. Sen lisäksi, että pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua, keskitymme tarjoamaan sitä laadukkaan yhteistyöverkoston ja hyvien tietoturvakäytänteiden kautta. Tietoturvan kehittämiseen vaikuttavat niin asiakkaiden toiveet, lait ja asetukset kuin yrityksen oma tahtotila. Meillä tietoturvan kehittäminen nähdään jatkuvana oppimisena, ja olemme sitoutuneet parantamaan toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.  

Käytännössä parannellut tietoturvatoimet näkyvät asiakkaille ja käyttäjille esimerkiksi ToloGo:ssa. Sovellukseen on nyt mahdollista kirjautua biometrisen tunnistautumisen kautta, mikä tekee sisäänkirjautumisesta entistäkin turvallisempaa! Lisäksi sovelluksen kirjautumistietojen talletusmekanismi on päivitetty hyödyntämään tämän hetken turvallisimpia tietoteknisiä välineitä.  

Kauko-ohjattava auto Kiinteistömessuilla

Kiinteistömessuilla yritys esittelee vertaansa vailla olevaa tiedonsiirtoteknologiaa kauko-ohjattavan auton muodossa. Tolotech on aina keskittynyt pitämään huolta siitä, että tieto kulkee oikeaan paikkaan oikeassa ajassa. Tiedon eheä kulku onkin yksi yrityksen nykyjärjestelmien kulmakivistä. Äärimmäisen mielenkiintoinen katsaus teknologiaamme on mahdollista luoda Kiinteistömessuilla. Tuomme mukanamme itse kehittämämme kauko-ohjattavan auton, jonka liikuttaminen tapahtuu ennen näkemättömällä tavalla. 

Löydät meidät Kiinteistömessuilta 11.-12.10.2023, osastolta 6b50! Tule moikkaamaan ja kuulemaan lisää palveluistamme ja tulevaisuuden visioistamme. Luvassa vauhdikasta menoa!

Uudet innovaatiot

Hallintapaneeliin on nyt lisätty avainhallintaominaisuus, minkä ansiosta käyttäjälistan ajantasalla pitäminen on helpompaa, kuin koskaan aiemmin. Web-sovelluksemme avulla kulunvalvontakohteen ylläpitäminen hoituu kätevästi ja Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Myös varausjärjestelmämme kehittyy parhaillaan nopeasti. Olemme tuomassa tarjolle pitkäaikaisvarausten organisointiin suunnattua ominaisuutta, joka mahdollistaa aivan uudenlaisten kohteiden varaamisen sovelluksesta. 

Tolotech Oy:n toiminnan ytimestä löytyy kulunvalvontaan, varaamiseen ja sähköauton lataamiseen soveltuva kyberfyysinen järjestelmä, jonka avulla olemme saaneet tehostaa jo lukuisien erilaisten asiakkaiden toimintaa entisestään. Lisätietoa yrityksestämme, tuotteistamme ja palveluistamme löytyy osoitteesta www.tolotech.fi.