Skip links

ToloGo:n uutuusominaisuudet

Vaikka viikon pääpaino onkin widgetissä ja sen käyttöönotossa, katsastetaan hieman myös muita ToloGo:n hiljattain saamia ominaisuuksia. Pyrimme kehittämään ToloGo:ta jatkuvasti käyttäjät edellä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että teemme kaikkemme, että oven avaamisesta tulisi jatkuvasti helpompaa ja huomaamattomampaa. Widgetin lisääminen sekä iOS- että Androidlaitteille on merkittävä askel tällä kehityksen polulla. 

Widgetin lisäksi edistyneemmät iOS-käyttäjät voivat nyt luoda omia automaatioita iOS-laitteista löytyvän Pikakomennot-sovelluksen avulla. ToloGo löytyy Pikakomennoista muiden sovellusten joukosta. Pikakomennot mahdollistavat mitä omaperäisimpien automaatioiden luomisen. Kehitä oma automaatiosi ja kerro sen parhaista puolista vaikka Instagramissa merkitsemällä meidät julkaisuun!

Seuraava ToloGo:n käyttöä helpottava tekijä löytyy monien ranteista! ToloGo:sta on mahdollista asentaa Apple Watchiin oma sovellus, joka synkronoituu automaattisesti iPhonestasi löytyvän ToloGo:n kanssa. Apple Watchin ToloGo tarjoaa sinulle lähimmät ovesi avattavaksi. Kaksi napautusta ja ovi on auki!

Jos ja kun ToloGo-sovellukseesi kertyy useita sinulle tärkeitä sisäänkäyntejä, voi mieleen juolahtaa huolestuttava ajatus siitä, että puhelimesi katoaa ja joku muu availee puolestasi ovia. Tämänkaltaisten turvallisuusuhkien varalta olemme mahdollistaneet sovelluksen lukitsemisen nykyään lähes jokaisesta matkapuhelimesta löytyvillä biometrisillä tunnistautumiskeinoilla. Suuntaa sovelluksesi asetuksiin. Jos puhelimesi tukee biometristä tunnistautumista, löytyy valikosta sen aktivoimisen mahdollistava täppä. Vaikka ottaisit tunnistautumisen käyttöön, ei sovelluksen avaaminen juuri hidastu. Kokeile vaikka!

Vaikka seuraavaksi ei puhutakaan mobiililaitteiden käyttöliittymistä, voidaan teema silti nostaa mobiilisovelluksen ominaisuuksien rinnalle. Olemme nimittäin kehittäneet omaa ToloGo-sovellusta Android Automotive OS -käyttöjärjestelmään (AAOS). AAOS löytyy yhä useamman ja useamman uuden auton ”kojelaudan alta”, mikä herätti myös meidän miettimään seuraavia askeliamme. Pysäköintimaailma on yksi järjestelmiemme merkittävimmistä käyttökohteista. Mikä olisikaan helpompi tapa avata parkkihallin ovea, kuin se, että auto itse osaa tarjota lähestyvää ovea avattavaksi. ToloGo-AAOS:n kohdalla voidaan puhua lähestulkoon rekkaritunnistusjärjestelmän tasoisesta vaivattomuudesta. Yksi napautus ja ovi aukeaa!

Sovellus on tällä hetkellä testausvaiheessa. Mikäli sinulla on AAOS omassa autossasi ja olisit kiinnostunut testaamaan ToloGo:n AAOS-sovellusta, laita meille sähköpostia osoitteeseen myynti@tolotech.fi, niin saamme lisättyä sinut testaajaksi!

17.6. ToloGo:n oven avaamiseen tarkoitettu välineistö laajenee jälleen kerran. Kyseessä on verrattain merkittävä uudistus, joka muuttaa ToloGo:lla kulkemista lopullisesti. Kuvittele tilanne, että edessäsi on lukittu sisäänkäynti. Jatkossa sinun tarvitsee aktivoida ainoastaan kuuloaistisi, kun haluat avata kyseisen sisäänkäynnin lukituksen. Se nimittäin vain napsahtaa auki edessäsi. Olettaen tietty, että sinulla on aktiivinen kulkuoikeus kohteeseen.