Skip links

Tolotech osallistui Tietoturva ry:n tietoturvakatsaukseen

Tolotech osallistui toissa päivänä Tietoturva ry:n järjestämään Tietoturvakatsaukseen, jossa esiin nousivat myös viime aikoina keskustelua herättäneet tapahtumat kyberturvallisuuden maailmassa. Tapahtuma tarjosi henkilöstöllemme ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla ja oppia uutta ajankohtaisista tietoturvateemoista. Tilaisuudessa puhumassa olivat muun muassa Mikko Hyppönen, Jyri Paasonen, Marcus Murray sekä Jarno Limnéll. 

Polttavimpia puheenaiheita katsauksessa olivat maailmanpolitiikka ja sen yhteydessä ilmenevä informaatiovaikuttaminen sekä erilaiset kiristyshyökkäykset ja niitä vastaan puolustautuminen. Näitä teemoja sivuttiin useammassa puheenvuorossa, eikä ihme. Kyberhyökkäysten määrä kun tulee tulevaisuudessa todennäköisesti vain kasvamaan. 

Tolotechille osallistuminen Tietoturvakatsaukseen oli erityisen arvokasta, sillä se tarjosi meille mahdollisuuden verkostoitua alan johtavien asiantuntijoiden kanssa ja jakaa kokemuksia muiden yritysten kanssa. Tapahtumassa käsitellyt aiheet ja asiantuntijoiden esitykset antoivat meille syvällisempää ymmärrystä nykyisistä ja tulevista uhkista, mikä on ensiarvoisen tärkeää toimintamme kehittämisessä ja kyberturvallisuuden takaamisessa.

Pyrimme jatkuvasti päivittämään osaamistamme ja hyödyntämään uusimpia teknologioita ja menetelmiä, jotta voimme pysyä askeleen edellä kyberuhkia. Tietoturvakatsaus antoi meille arvokkaita näkemyksiä, joita voimme soveltaa käytännön työssämme, varmistaaksemme asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen palvelukokemuksen.