Skip links
Varaa, kulje ja lataa

Asuminen

Tuo sisäänkäyntisi ja tilasi osaksi älykästä nykypäivää

Asumisen asiakkaat

Taloyhtiöiden pysäköintihallit, ulko-ovet, yhteiskäyttötilat, saunat ja muut tarpeet

Asumiseen liittyviin kulunvalvonnan, varaamisen ja lataamisen haasteisiin suunnattu palvelukokonaisuus, joka auttaa tuomaan kaikki tarvittavat toiminnot yhteen ja samaan sovellukseen. Oli kyseessä sitten parkkihallin, ulko-oven tai saunatilan oven avaaminen oikeaan aikaan, järjestelmämme avulla se onnistuu. Jos olet kohdannut haasteita liittyen edellä mainitun kaltaisiin tilanteisiin, tutustu palveluihimme alla ja ota yhteyttä!

Kulunvalvonta

ToloAccess

Pysäköintihalleihin ja yhteiskäyttötiloihin soveltuva kulunvalvontajärjestelmä.

Varausjärjestelmä

ToloBook

Yhteiskäyttö- ja kokoustilojen, saunojen ja muiden varattavien kokonaisuuksien organisointiin soveltuva palvelu.

Sähköautojen lataus

ToloCharge

Sähköauton lataamiseen tarvittavat välineet ja ohjelmistot kaikenlaisille pysäköintialueille.

As Oy Honkalinna

Asunto-osakeyhtiö Honkalinna on vuonna 1941 käyttöön otettu kerrostalo Tampereen Kaakinmaalla. Rakennuksen valmistumisesta ehti kulua 82 vuotta, ennen kuin ToloGo laitteistoineen löysi paikkansa taloyhtiön ovista. Tällaisessa kontekstissa ToloGo mahdollistaa avaimettoman ja älykkään tavan avata ovia, mikä herätti alkujaan myös Honkalinnan asukkaiden kiinnostuksen. 

ToloGo-sovellusavaus vaikutti helpolta ja ennen kaikkea nykyaikaiselta ratkaisulta. Lisäksi se todettiin vertailujen jälkeen huomattavasti edullisemmaksi vaihtoehdoksi kuin ovisummerijärjestelmän rakentaminen.

Lopullisen päätöksen tekeminen yhtiökokouksessa sujui hyvin. Toki uuden tekniikan käyttöönotossa herää aina kysymyksiä. Osa asukkaista mietti, osaisivatko he käyttää uutta sovellusta. Aika nopeasti kaikki kuitenkin ymmärsivät sovelluksen hyödyt. Asukkaiden palaute sovelluksesta on ollut hyvin myönteistä.

  • Jana Machackova-Oey
Case taloyhtiö
Case taloyhtiö

ToloAccess

Haluatko palvelumme
käyttöösi yrityksellesi?