Skip links
Ratkaisut

Sähköinen rahtikirja

Sähköinen rahtikirja yhdistää rahdin kirjaamisen ja kulunvalvonnan nykyaikaisella tavalla.

Recos

Recos:n avulla hoidat esimerkiksi maan- ja lumenkaatopaikkojen kulunvalvonnan sekä rahdin kirjaamisen helposti ja automaattisesti. Recos-palvelua käytetään saman nimisen mobiilisovelluksen avulla.

Kotimaisuus

Järjestelmä on kokonaisuudessaan kotimaista tuotantoa aina ohjelmistoista rautaan asti.

Turvallisuus

Recos mahdollistaa turvallisen ja monitoroitavan kulunvalvonnan kaikenlaisissa kohteissa.

GDPR

Tolotech Oy:n ja Recos:n toiminta perustuu koko laajuudessaan Yleiseen tietosuoja-asetukseen.

Joustava tuki

Toimiva huolto ja laaja järjestelmätuki kuuluvat kaikkiin tarjottaviin palveluihin. Tolotech Oy pitää hyvää huolta asiakkaistaan.

1. Kotimaisuus

Suomalainen laatupalvelu.

Tolotech Oy on Tamperelainen kulunvalvonta-alan yritys, jonka keskeisimpänä tavoitteena on tarjota asiakkailleen toimintavarmoja varaamisen ja kulkemisen mahdollistavia järjestelmiä. Järjestelmäkokonaisuudet ovat yrityksen omaa käsialaa ja niiden kehitys tapahtuu aina asiakaslähtöisesti.

2. Turvallisuus

Asetusten mukainen joustavuus.

Recos tarjoaa käyttäjilleen turvallisuutta ja joustavuutta GDPR-asetuksen mukaisesti. Meiltä löydät kaiken kokoisiin tarpeisiin skaalautuvat kulunvalvontaratkaisut, joihin on mahdollista yhdistää yrityksemme muita palveluita koska tahansa. Jos sinulla on ovi, puomi tai portti, johon etsit kulunvalvontaratkaisua, meillä on sinulle innovatiivinen ratkaisu.

3. Tuki

Kattava tuki kaikkiin haasteisiin.

Tolotech Oy on tunnettu laadukkaista yhteistyökumppaneista sekä toimivasta huolto- ja tukipalvelusta. Jos järjestelmän kanssa tulee minkäänlaisia ongelmia, voit olla varma, että ongelma käsitellään viipymättä. Lisäksi järjestelmän perehdytysprosessi on kullekin asiakkaalle yksilöity.

Haluatko palvelumme
käyttöösi yrityksellesi?