Skip links
Ratkaisut

Varausjärjestelmä

Tolotech Oy:n tarjoamalla varausjärjestelmällä organisoit toimintaasi ennennäkemättömän helposti.

ToloBook

ToloBook tarjoaa käyttöösi kasvavan digitaalisen alustan. Järjestelmän avulla sinun on mahdollista organisoida varattavia tilojasi, myydä oheistuotteita ja järjestää kursseja. Kaiken lisäksi tuot palvelusi täysin uusien asiakasryhmien ulottuville.

Ulkoasu

Järjestelmä on kehitetty asiakaslähtöisesti ja käytettävyyttä silmällä pitäen. Tästä huolimatta ohjelmistot myös näyttävät hyvältä.

Luotettavuus

ToloBook on kehittynyt lukuisien iterointien myötä jatkuvasti luotettavammaksi. Kehitystyö jatkuu myös tästä eteenpäin.

Automaatio

Halutessasi voit yhdistää varausjärjestelmän kulunvalvontaamme, jolloin automaatio säästää sinulta resurssien lisäksi myös aikaa.

Joustava tuki

Toimiva huolto ja laaja järjestelmätuki kuuluvat kaikkiin tarjottaviin palveluihin. Tolotech Oy pitää hyvää huolta asiakkaistaan.

Varattavat ajat esille

Asiakkaidesi on mahdollista hyödyntää palveluitasi parilla eri tavalla. Kaikkein helpoiten varaaminen sujuu ToloGo-mobiilisovelluksella.

Ajat, tilat, vuokravälineet ja kurssit on vaivattominta varata ToloGo:n kautta. Jos kohteessasi on käytössä ToloAccess-kulunvalvonta, on ToloGo ykkösvalinta asiakkaillesi. ToloGo mahdollistaa myös digitaalisen alustan verkostovaikutuksen hyödyntämisen kohteessasi. 

Palveluitasi on lisäksi mahdollista tarjota myös verkosta löytyvän yksilöidyn varaussivun kautta. Tällöin digitaalisen alustan tuomat hyödyt jää kuitenkin saavuttamatta. Web-varauksen helppous korostuu siinä, etteivät asiakkaasi tarvitse erillistä sovellusta varausten tekemiseksi. 

1. Ulkoasu

Käytännöllisyys ja visuaalisuus

Varausjärjestelmä toimii yrityksesi mainostauluna. Näin ollen koemme, että sen tulee näyttää hyvältä asiakkaillesi. Olemme kehittäneet järjestelmää käytettävyys edellä unohtamatta sovelluksen visuaalisuutta. Asiakkaidemme mielipiteet ovat olleet meille aina tärkeitä, joten kaikki käytettävyyteen ja ulkoasuun liittyvät palautteet käsitellään ohjelmistokehitystiimissämme perusteellisesti.

2. Luotettavuus

Luotettavaa automatisointia

ToloBook tarjoaa sinulle luotettavan tietojärjestelmän varattavien tilojesi hallintaan. Liitä mukaan vielä ToloAccess-kulunvalvontajärjestelmämme, niin automaatio toimii, kuin itsestään. Pidämme huolen siitä, että ovet avautuvat silloin, kun niiden on tarkoitus avautua ja että vuorot täyttyvät loogisesti ja tehokkaasti.

3. Automaatio

Kattava tuki kaikkiin haasteisiin.

Tolotech Oy on tunnettu laadukkaista yhteistyökumppaneista sekä toimivasta huolto- ja tukipalvelusta. Jos järjestelmän kanssa tulee minkäänlaisia ongelmia, voit olla varma, että ongelma käsitellään viipymättä. Lisäksi järjestelmän perehdytysprosessi on kullekin asiakkaalle yksilöity.

Haluatko palvelumme
käyttöösi yrityksellesi?