Skip links
Ratkaisut

Kulunvalvonta

Tolotech Oy:n kulunvalvontajärjestelmä takaa turvallisen, varman ja älykkään kulunvalvonnan kaikkiin oviin, puomeihin ja portteihin.

ToloAccess

ToloAccess-palvelulla sinun on mahdollista hallita sisäänkäyntejäsi automaation avulla. ToloAccess tarjoaa turvaa ja avaimetonta vaivattomuutta.

Kotimaisuus

Järjestelmä on kokonaisuudessaan kotimaista tuotantoa aina ohjelmistoista rautaan asti.

Turvallisuus

ToloAccess mahdollistaa turvallisen ja monitoroitavan kulunvalvonnan kaikenlaisissa kohteissa.

GDPR

Tolotech Oy:n ja ToloAccess:n toiminta perustuu koko laajuudessaan Yleiseen tietosuoja-asetukseen.

Joustava tuki

Toimiva huolto ja laaja järjestelmätuki kuuluvat kaikkiin tarjottaviin palveluihin. Tolotech Oy pitää hyvää huolta asiakkaistaan.

Useita avaustapoja

ToloAccess tukee runsaasti erilaisia avaimettomia avaustapoja, joista suosituin on ToloGo-mobiilisovellus.

Mobiilisovellus takaa vaivattoman kulkemisen kaikista arjen ovista. ToloGo on aikaansa edellä oleva sovellus, joka yhdistää varaamiseen, kulkemiseen ja sähköauton lataamiseen tarvittavat ominaisuudet. 

Sisäänkäynnin avaaminen onnistuu mobiilisovelluksen lisäksi myös puhelinsoitolla. Laite tarkistaa puhelinnumeron aktiivisista kulkuoikeuksista, jonka jälkeen ovi, puomi tai portti aukeaa. 

Tolotech Oy tarjoaa laitteiston mukaan tarvittaessa myös näppäimistön. Tällöin kulkeminen tapahtuu yksilöidyin PIN-koodein tai mukana tulevin tagein. 

Rekisterinumeron tunnistus kameralla takaa kerrassaan vaivattoman ja automaattisen kulunvalvonnan esimerkiksi pysäköintihalleissa. 

1. Kotimaisuus

Suomalainen laatupalvelu.

Tolotech Oy on Tamperelainen kulunvalvonta-alan yritys, jonka keskeisimpänä tavoitteena on tarjota asiakkailleen toimintavarmoja varaamisen ja kulkemisen mahdollistavia järjestelmiä. Järjestelmäkokonaisuudet ovat yrityksen omaa käsialaa ja niiden kehitys tapahtuu aina asiakaslähtöisesti.

2. Turvallisuus

Asetusten mukainen joustavuus.

ToloAccess tarjoaa käyttäjilleen turvallisuutta ja joustavuutta GDPR-asetuksen mukaisesti. Meiltä löydät kaiken kokoisiin tarpeisiin skaalautuvat kulunvalvontaratkaisut, joihin on mahdollista yhdistää yrityksemme muita palveluita koska tahansa. Jos sinulla on ovi, puomi tai portti, johon etsit kulunvalvontaratkaisua, meillä on sinulle innovatiivinen ratkaisu.

3. Tuki

Kattava tuki kaikkiin haasteisiin.

Tolotech Oy on tunnettu laadukkaista yhteistyökumppaneista sekä toimivasta huolto- ja tukipalvelusta. Jos järjestelmän kanssa tulee minkäänlaisia ongelmia, voit olla varma, että ongelma käsitellään viipymättä. Lisäksi järjestelmän perehdytysprosessi on kullekin asiakkaalle yksilöity.

Haluatko palvelumme
käyttöösi yrityksellesi?