Skip links
Ratkaisut

Sähköautojen lataus

Tolotech Oy tarjoaa sähköautojen latauspalvelua käytettäväksi osana toimitettavaa palvelukokonaisuutta.

ToloCharge

ToloCharge tarjoaa kohteeseesi lataustolpat ja niiden hallintaan vaadittavat ohjelmistot. Tuo kohteesi kertaheitolla osaksi automaation täyteistä nykypäivää.

Kotimaisuus

Ohjelmistot ovat täysin kotimaista tuotantoa. Data säilytetään Suomessa. Yhteistyötä teemme luotettavien kumppaneiden kanssa.

Ulkoasu

Järjestelmä on kehitetty asiakaslähtöisesti ja käytettävyyttä silmällä pitäen. Tästä huolimatta ohjelmistot myös näyttävät hyvältä.

Yhdisteltävyys

Yhdistä ToloCharge saumattomaksi osaksi muita palvelukokonaisuuksiamme. Yhdisteltävyys on yksi järjestelmän suurimmista vahvuuksista.

Joustava tuki

Toimiva huolto ja laaja järjestelmätuki kuuluvat kaikkiin tarjottaviin palveluihin. Tolotech Oy pitää hyvää huolta asiakkaistaan.

1. Ulkoasu

Laturit kartalle.

Laturit tulevat esille ToloGo-mobiilisovellukseen, jolloin niiden käyttö muiden kohteesi palveluiden yhteydessä helpottuu. Sähköauton lataus on tehty sovelluksessa mahdollisimman vaivattomaksi sivuuttamatta asiakkaiden toiveita hyvän näköisestä ulkoasusta. Sovellus kehittyy jatkuvasti ja kehitys tapahtuu aina asiakaslähtöisesti.

2. Yhdisteltävyys

Osaksi muuta palvelua.

Parasta ToloCharge:ssa on se, että järjestelmä yhdistyy saumattomaksi osaksi Tolotech Oy:n tarjoamaa palvelukokonaisuutta. Yleisesti ottaen ToloGo-mobiilisovellus yhdistää tarjottavat palvelut helposti saavutettavaksi kokonaisuudeksi, jonka käyttö ei vaadi ihmeitä. Jos haluat antaa asiakkaillesi vakuuttavan kuvan palveluistasi, integroi tarjoamamme ratkaisut osaksi toimintaasi.

3. Tuki

Kattava tuki kaikkiin haasteisiin.

Tolotech Oy on tunnettu laadukkaista yhteistyökumppaneista sekä toimivasta huolto- ja tukipalvelusta. Jos järjestelmän kanssa tulee minkäänlaisia ongelmia, voit olla varma, että ongelma käsitellään viipymättä. Lisäksi järjestelmän perehdytysprosessi on kullekin asiakkaalle yksilöity.

Haluatko palvelumme
käyttöösi yrityksellesi?